Help

All relevant kontaktinformasjon

Her finner du all relevant informasjon for å komme i kontakt med paysafecard-serviceteamet. Vi anbefaler at du bruker kontaktskjemaet hvis du har spørsmål om produktene våre. paysafecard-serviceteamet hjelper deg gjerne uansett hvordan du velger å kontakte oss.

Kontakt skjema

a young woman in headphones looking at the screen of her smartphone

Kontakt vår service-hotline

Du kan ringe serviceteamet vårt på følgende nummer: +12812206684 (belastes med lokaltakst. Ta kontakt med leverandøren din for mer informasjon.)

Mandag til søndag kl. 03:00–15:00 (EST)