Help
Mlada nasmijana žena sa mobilnim telefonom u ruci

3 razloga zašto ćeš voljeti paysafecard

Da li znaš da ti paysafecard nudi mnogo više od brzog i jednostavnog načina plaćanja?

Obezbijedi sebi svoje prednosti!

Raduje nas da si obavio/la svoje prvo plaćanje tvojim paysafecard računom i veoma smo srećni da si ovdje! Pokazaćemo ti još 3 prednosti koje te očekuju u paysafecard univerzumu.

1. Uzbudljive ponude, popusti i nagradne igre

Želimo da budeš srećan(na)! Zato te u našem Newsletter-u uvijek obavještavamo o uzbudljivim popustima i sjajnim nagradnim igrama. Uživaj u popustima na Google Play-u, Playstation-u ili Microsoft Store-u i na Steam-u ili osvoji super nagrade, poput paysafecard prepaid kodova i još mnogo toga!

2. Cool zajednica istomišljenika

Da li si ikada pogledao/la paysafecard na Instagram-u? Ako nisi, propuštaš mnogo toga! Mjesečne nagradne igre i najnovije vijesti o novim igrama i još mnogo toga te očekuje na našem Instagram profilu.

Pored toga: poveži se sa svojim istomišljenicima i razgovaraj o svojim najdražim (gaming) temama! Pronađi društvo za igru i zaigraj sa prijateljima iz cijelog svijeta! Obećavamo ti: upoznaćeš jedan cijeli novi svijet!

3. Interesantni sadržaji

Uzbudljivi članci o tebi najdražim temama? Nema problema, imamo puno toga za tebe! Na paysafecard blogu ćeš redovno pronaći cool sadržaje o tebi omiljenim temama.

Igra mjeseca, novosti o eSports događajima i o sponzorisanim partnerima i naravno mnogo članaka o gaming-u – to je samo mali primjer, onog što te očekuje na našem blogu. Dakle, posjeti sad paysafecard Blog i prepusti se zabavi!

 

Uživaj u svim prednostima svog paysafecard univerzuma!