Help
Žena za računarom plaća sigurno online paysafecardom.

paysafecard nije moguće hakovati

Web mjesta koja tvrde da će umnogostručiti sredstva paysafecard PIN-ova su uvijek pokušaji prevare. Nikada na njima nemoj unijeti paysafecard PIN-ove!

Ne vjeruj hakovima paysafecarda

Na različitim video portalima, ali i na forumima, društvenim mrežama ili blogovima, neprekidno se nalaze prilozi u kojima se prikazuje kako se navodno mogu hakovati paysafecard PIN-ovi, odnosno kako se sredstva mogu umnogostručiti. Pored toga, na web mjestima nude se za preuzimanje programi pomoću kojih se navodno sredstva na paysafecard PIN-ovima mogu umnogostručiti.

Pažnja: programi i/ili internet stranice koje navode da mogu da hakuju ili generišu paysafecard PIN-ove ili povećaju sredstva na tvom 16-cifrenom PIN-u su uvijek pokušaji prevare. Kriminalci na taj način pokušavaju da dođu do sredstava na tvojim paysafecard PIN-ovima. Zbog toga svoje PIN-ove nikada nemoj unositi u takav program ili takvu internet stranicu.

Zato posebno dobro pazi, pošto paysafecard u takvim slučajevima ne garantuje naknadu sredstava.

Sa tim u vezi, paysafecard naročito naglašava da ne postoji mogućnost hakovanja paysafecard PIN-ova ili umnogostručavanja sredstava. Hakovanje paysafecarda nije moguće zbog brojnih tehničkih bezbjednosnih mehanizama.

Prevaranti tako pokušavaju da dođu do tvojih paysafecard PIN sredstava.

Budi na oprezu! Kriminalci obično postupaju na sljedeći način: U slučajevima prijevare zatražiće se od tebe da svoj PIN uneseš u neki program ili neku internet stranicu. Pritom će ti biti obećano da će se sredstva na tvom paysafecardu PIN-u povećati. Naravno da ovo nije istina. Štaviše, kriminalci će na taj način ukrasti sva tvoja PIN sredstva. 

Trebaš više sredstava? Nema problema!

Imaj na umu da više sredstava ili nova sredstva na PIN-u možeš dobiti samo ako kupiš novi paysafecard na nekom od obližnjih prodajnih mjesta ili online. Ne postoji druga mogućnost za dobijanje više sredstava.