Ohje

DATENSCHUTZMITTEILUNG

Tämä seloste koskee Paysafe-konserniin kuuluvia yrityksiä ("Paysafe", "me", "meidän").

Paysafe selittää tietosuojakäytäntönsä sääntelyviranomaisten suosittelemalla monikerroksisella lähestymistavalla. Tämä on lyhyt yhteenveto selosteesta. Voit antaa palautetta ja esittää tietosuojaa koskevia kysymyksiä tämän selosteen lopussa olevassa Ota yhteyttä -osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

Seloste tuo esiin sitoutumisemme avoimuuteen ja tietosuojaoikeuksiesi suojaamiseen sekä määrittää, miten käsittelemme henkilötietoja, joita keräämme sinulta tai joita annat meille. Se koskee:

  • verkkosivuston/portaalin ominaisuuksia sekä palveluja, jotka ovat käytettävissäsi sivustoillamme, portaaleissamme tai maksujärjestelmissä, joita asiakkaamme voivat käyttää omilla verkkosivustoillaan:
  • kun haet käyttöösi ja/tai käytät Paysafen tuotteita ja palveluja (joihin kuuluvat myös kanta-asiakas- ja palkinto-ohjelmat, niin pisteisiin perustuvat kuin muutkin);
  • käyttämiäsi ohjelmia, joihin kuuluvat Paysafen tarjoamat pääte-, mobiili- ja pöytäkonesovellukset ja
  • sähköpostia, muuta sähköistä viestintää, kuten tekstiviestejä, puhelinta, verkkokeskustelua, verkkosivustoa/portaalia ja muita sinun ja Paysafen välisiä viestintätapoja.

Näistä kaikista käytetään tässä selosteessa yhteisnimitystä "Palvelut".

Lue tämä seloste huolellisesti, jotta ymmärrät henkilötietojasi ja niiden käsittelyä koskevat näkemyksemme ja käytäntömme.

TIEDOT, JOITA MAHDOLLISESTI KERÄÄMME SINUSTA

Saatat luovuttaa meille joitakin tietoja esimerkiksi tekemällä kyselyn tai hakemuksen palveluihin, rekisteröitymällä palvelujen käyttäjäksi ja/tai käyttämällä palveluja, täyttämällä lomakkeen jollakin sivustollamme, osallistumalla kanta-asiakas- tai mainostapahtumiin tai keskustelmalla kanssamme puhelimitse, sähköpostitse, verkossa tai muuten. Saatamme kerätä joitakin näistä tiedoista automaattisesti, esimerkiksi käyttämällä evästeitä, kun vierailet sivustoillamme. Lue lisää Evästekäytännöstämme. Saatamme saada tietoja sinusta myös kolmansilta osapuolilta, kuten luottotieto- ja petostentorjuntayrityksiltä. Lisätietoja ja esimerkkejä saat laajasta tietosuojaselosteestamme, jossa kerrotaan myös biometristen, arkaluontoisten tai muiden erityisluontoisten henkilötietojen käytöstä.

TIETOJEN KÄYTTÖ

Käytämme sinusta keräämiämme tietoja tuotteidemme tarjoamiseen sinulle, tuotteidemme muutoksista ilmoittamiseen sekä tuotteidemme parantamiseen. Saatamme käyttää tietojasi myös ottaaksemme yhteyttä sinuun tiliisi tai palvelujen käyttöösi liittyen sekä ilmoittaaksemme sinulle mahdollisista ongelmista ja vastataksemme kysymyksiisi. Käytämme tietojasi myös kertoaksemme sinulle meidän tai valitsemiemme kolmannen osapuolen tarjoamista tuotteista, jotka muistuttavat tuotteita, joita ole käyttänyt, joihin olet osoittanut kiinnostusta tai joiden uskomme kiinnostavan sinua. Jos käytät jotakin rahoitustuotettamme, käytämme tietojasi myös taloudellisen tilanteesi arvioimisessa sekä mahdollisten rikkomusten ja muiden talousjärjestelmän väärinkäytösten tunnistamisessa ja oikeuteen viemisessä. Lisätietoja ja esimerkkejä on laajassa tietosuojaselosteessamme.

TIETOJESI LUOVUTTAMINEN

Emme luovuta henkilötietojasi kenellekään, paitsi tässä selosteessa ja laajassa tietosuojaselosteessa kuvatuissa tapauksissa.

Saatamme jakaa henkilötietosi mille tahansa Paysafe-konserniin kuuluvalle yritykselle.

Henkilötietosi (tarvittavat tiedot, mutta yleensä vain koko nimi ja sähköpostiosoite) voidaan jakaa maksun vastaanottajalle/lähettäjälle tietyn maksutapahtuman yhteydessä. Saatamme jakaa henkilötietosi kolmansille osapuolille tarjotaksemme sinulle tuotteitamme, esimerkiksi palveluntarjoajille, luottotietoyrityksille ja rahoituslaitoksille. Saatamme jakaa henkilötietosi myös kolmansille osapuolille, kuten omille tai muille soveltuville sääntelyviranomaisille ja kolmansille osapuolille, joiden kanssa olet ollut tekemisissä, ehkäistäksemme rikoksia ja pienentääksemme riskiä, jos laki sitä vaatii, jos pidämme sitä tarpeellisena, vastataksemme oikeusprosessiin, tutkiaksemme kolmannen osapuolen ehtojen rikkomusta tai suojataksemme Paysafen, asiakkaidemme tai muiden oikeuksia tai omaisuutta.

Lisätietoja on laajassa tietosuojaselosteessamme.

HENKILÖTIETOJEN TALLENNUSPAIKKA JA TIETOSUOJA

Sinulta keräämiämme tietoja voidaan siirtää Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella sijaitseviin kohteisiin sekä säilyttää ja käsitellä niitä siellä. Näiden maiden tietosuojastandardit saattavat olla erilaiset (ja joissakin tapauksissa lievemmät) kuin oman asuinmaasi tietosuojastandardit. Teemme kohtuulliset toimet varmistaaksemme, että vastaanottajat käyttäjät ja suojaavat tietojasi turvallisesti.

Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, pääsykoodin tai jonkin muun turvallisen pääsy- tai todennustavan, jonka avulla pääset sivustomme tiettyihin osiin, on sinun vastuullasi säilyttää salasana luottamuksellisena ja noudattaa ohjeitamme. Et saa jakaa kirjautumistietoja kenellekään, ja valtuutat Paysafen toimimaan kenen tahansa kirjautumistietojasi käyttävän henkilön antamien ohjeiden ja tietojen mukaan.

Tiedonsiirto Internetissä ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, emme voi taata sivustollemme välitettyjen tietojen turvallisuutta, ellet viesti meille tarjoamamme turvallisen kanavan kautta. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja toimenpiteitä ja tietosuojaominaisuuksia yrittäessämme estää luvattoman pääsyn.

OIKEUTESI

Sinulla voi olla soveltuvin osin tiettyjä tietosuojalainsäädäntöön perustuvia oikeuksia, kuten oikeus saada käyttöön, korjata, päivittää tai poistaa henkilötietosi, vastustaa tai rajoittaa niiden käsittelyä, pyytää henkilötietojesi siirtoa toiselle palveluntarjoajalle (niin kutsuttu tietojen siirrettävyys) tai poistaa antamasi suostumus.

Huomaa kuitenkin, että näihin oikeuksiin on poikkeuksia. Kattava selitys käytettävissä olevista oikeuksista, kuten lisätietoja tietojen säilytyksestä, käsittelyn tarkoituksesta, käsiteltävien henkilötietojen tyypeistä, Kaliforniassa asuvien CCPA-oikeuksista sekä siitä, mitä teemme henkilötietojesi suojaamiseksi, on laajassa tietosuojaselosteessa. Tietosuojalait kehittyvät jatkuvasti, ja jos uskot jonkin oikeuden soveltuvan sinuun tai et ole varma siitä, ota meihin yhteyttä, niin voimme arvioida asiaa ja antaa neuvoja.

AUTOMATISOITU PÄÄTÖKSENTEKO

Automatisoitu päätöksenteko tarkoittaa, että sinua koskeva päätös tehdään automaattisesti tietokoneella (ohjelmistoalgoritmien avulla) ilman ihmisen tekemää tarkastusta.

Saatamme esimerkiksi käyttää automatisoitua päätöksentekoa luottoarvion tekemiseen, kun haet Paysafen rahoituspalveluja, tai petostentorjuntatarkistusten tekemiseen suorittamiesi maksutapahtumien yhteydessä. Jos kuitenkin olet ETA-alueella, sinulla on oikeus vastustaa automaattisesti tehtyä päätöstä ja pyytää sen manuaalista tarkistusta, jossa otetaan huomioon myös mahdolliset muut antamasi tiedot.

Lisätietoja on laajassa tietosuojaselosteessa. Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla yhteyden meihin jäljempänä olevien yhteystietojen avulla.

KÄSITTELYN LAINMUKAISET PERUSTEET

Käsittelemme yleensä henkilötietojasi jonkin seuraavan syyn perusteella:

  • suostumuksesi perusteella, esimerkiksi kun lähetämme sinulle markkinointiviestejä, sen mukaan kuin laki edellyttää suostumusta;
  • kun se on tarpeellista, jotta voimme solmia kanssasi sopimuksen ja täyttää kyseisen sopimuksen edellyttämät velvollisuutemme;
  • kun meillä on siihen laillinen oikeus, edellyttäen, että käsittely ei loukkaa omia oikeuksiasi tai vapauksiasi;
  • kun meillä on lainmukainen velvoite kerätä henkilötietojasi tai tarvitsemme muulla tavoin henkilötietojasi suojataksemme sinun tai jonkin toisen henkilön elintärkeitä etuja; tai
  • poikkeustapauksissa, yleisen edun niin vaatiessa, esimerkiksi lainvalvontavirastojen pyytäessä tietoja rikoksen tutkintaa varten.

Lisätietoja ja esimerkkejä on laajassa tietosuojaselosteessamme.

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEMME

Kaikki tähän tietosuojaselosteeseen jatkossa tehtävät muutokset julkaistaan tällä sivulla, ja niistä ilmoitetaan soveltuvin osin sinulle sähköpostitse. Käy säännöllisesti tällä sivulla tarkastamassa tähän tietosuojaselosteeseen mahdollisesti tehdyt päivitykset tai muutokset.

OTA YHTEYTTÄ

Otamme mielellämme vastaan kaikki kommentit, kysymykset ja pyynnöt, joita sinulla on tietojesi käyttöömme liittyen. Jos haluat käyttää oikeuksiasi tai vastaanottaa lisätietoja Paysafe-konsernin yrityksistä, joita tämä tietosuojaseloste koskee, kirjoita jäljempänä olevaan osoitteeseen ja osoita tiedustelusi tietosuojaosastolle (FAO Privacy Department) tai ota yhteyttä.

Paysafen tietosuojavaltuutetun tiedot on annettu jäljempänä, ja häneen voi olla yhteydessä

Ota yhteyttä -linkin tai seuraavan osoitteen kautta:

Derek A Wynne

Paysafe, Floor 27, 25 Canada Square, London, E14 5AU