Help

Uslovi učešća – myPaysafe Cashback promocija

1. myPaysafe Cashback promociju organizuje kompanija paysafecard.com Wertkarten GmbH, Am Euro Platz 2, 1120 Beč („paysafecard“).

2. Pravo učešća imaju sva fizička lica koja su otvorila myPaysafe račun u skladu sa aktuelnom verzijom myPaysafe Opštih uslova poslovanja i dobila e-mail od paysafecard-a sa detaljima promocije („promotivni e-mail“).

3. Lica koja ostvare pravo učešća učestvuju u myPaysafe promociji tako što:

  • uspješno izvrše jedno ili više plaćanja sa svojim myPaysafe računom u periodu promocije, u traženoj minimalnoj vrijednosti.

4. Zadržavamo pravo da prekinemo ponudu nakon što prvih 3000 učesnika dostigne svoj minimalni iznos i postane kvalifikovano za miPaisafe gotovinski povraćaj salda.

5. myPaysafe promo sredstva* će se automatski dopuniti na myPaysafe račun lica koje ima pravo učešća kada se ispune svi gorenavedeni uslovi.

*ili odgovarajući iznos u valuti zemlje dotičnog učesnika

6. Period promocije, potrebna minimalna vrijednost plaćanja i iznos, kao i period važenja myPaysafe promotivnih sredstava*, mogu se naći u promotivnom e-mail-u.

7. Po licu je dozvoljeno samo jedno učešće. Pokušaj učestvovanja više puta rezultiraće isključenjem iz promocije. Učešće u promociji ne može se prenijeti na druge.

8. Isplata gotovine nije moguća. Pravni proces je isključen. Primjenjuje se austrijsko pravo. paysafecard ne preuzima odgovornost za greške, kašnjenja ili prekide na stranici promocije.

9. paysafecard ima pravo da u bilo kom trenutku otkaže promociju iz važnih razloga, tokom perioda promocije i nakon toga, bez prethodne najave i bez navođenja razloga. Ovo se posebno odnosi ako i ukoliko je to potrebno iz organizacionih ili tehničkih razloga (npr. virusa u računarskom sistemu, manipulacije ili greške u hardveru i/ili softveru) ili iz pravnih razloga.

10. Manipulacije i pokušaji prevare dovode do trenutnog isključenja iz promocije. Zaposleni u paysafecard-u i njihova rodbina isključeni su iz učešća u promociji.

11. Ženski rod je ekvivalentan muškom rodu u ovom dokumentu, a muški rod je izabran isključivo iz razloga pojednostavljenja.

www.paysafecard.com