Help

Uslovi učešća – paysafecard promocija

1. paysafecard promociju organizuje kompanija paysafecard.com Wertkarten GmbH, Am Euro Platz 2, 1120 Wien („paysafecard“).

2. Pravo učešća imaju sva fizička lica koja su otvorila myPaysafe račun u skladu sa trenutnom verzijom myPaysafe OUP-a i koja su dobila e-mail od paysafecarda sa detaljima promocije („promotivni e-mail“).

3. Osobe koje ispunjavaju uslove učestvuju u paysafecard promociji, tako što:

  • uspješno izvrše plaćanje u promotivnom periodu kod trgovca koji učestvuje, u visini potrebne minimalne vrijednosti, sa svog myPaysafe računa.

4. paysafecard promotivni kredit automatski se učitava na myPaysafe račun osobe koja ispunjava uslove za učešće, čim se ispune svi gorenavedeni uslovi učešća.

5. Period promocije, trgovac koji učestvuje, potrebna minimalna vrijednost plaćanja i iznos, kao i period važenja paysafecard promotivnog kredita mogu se pronaći u promotivnom e-mailu.

6. Po osobi je dozvoljeno samo jedno učešće. Pokušaj učestvovanja više puta rezultiraće isključenjem iz promocije. Učešće u promociji ne može se prenijeti na druge.

7. Isplata gotovine nije moguća. Pravni put je isključen. Primjenjuje se austrijsko pravo. paysafecard ne preuzima odgovornost za greške, kašnjenja ili prekide na stranici promocije.

8. paysafecard ima pravo da u bilo kom trenutku otkaže promociju iz važnih razloga, tokom perioda promocije i nakon toga, bez prethodne najave i bez navođenja razloga. Ovo se posebno odnosi ako i ukoliko je to potrebno iz organizacionih ili tehničkih razloga (npr. virusa u računarskom sistemu, manipulacije ili greške u hardveru i/ ili softveru) ili iz pravnih razloga.

9. Manipulacije i pokušaji prevare dovode do trenutnog isključenja iz promocije. Zaposleni u paysafecardu i njihova rodbina isključeni su iz učešća u promociji.

10. Ženski oblik je ravnopravan muškom obliku u ovom dokumentu, a muški oblik je izabran isključivo iz razloga pojednostavljenja.

www.paysafecard.com