Help
Vrouw betaalt op computer veilig online met paysafecard.

In geval van nood: my paysafecard blokkeren

De veiligheid van my paysafecard staat bij ons voorop. Vul het formulier op deze pagina zorgvuldig in als je je my paysafecard wilt blokkeren:

my paysafecard blokkeren

Zo blokkeer je in geval van nood je my paysafecard:

1. vul je e-mailadres, voor- en achternaam, klantnummer en gebruikersnaam in, in de daarvoor bestemde velden.
    2. Vul in het veld 'Bericht' zo nauwkeurig mogelijk in wat er is gebeurd.
    3. Stuur het bericht naar het paysafecard-serviceteam.
    Voer een geldige e-mailadres in.
    Controleer je gegevens.
    Controleer je gegevens.
    Controleer je gegevens.
    Voer een geldige e-mailadres in.
    Controleer je gegevens.
    Controleer je gegevens.
    loading...

Om je my paysafecard opnieuw te activeren, ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op via een van de contactmogelijkheden.

Algemene veiligheidstips voor my paysafecard

De veiligheid van my paysafecard staat bij ons voorop. Houd daarom de inloggegevens geheim. Bovendien moet je er zeker van zijn dat jezelf toegang hebt tot je e-mails, omdat je e-mailadres kan worden gebruikt voor het opnieuw instellen van je wachtwoord of voor communicatie over my paysafecard.

Ongeacht of je een openbare computer, je eigen computer of je smartphone gebruikt, je moet er altijd zeker van zijn dat je my paysafecard-inloggegevens niet worden opgeslagen door de browser of op een andere manier worden vastgelegd.

Als je verdachte activiteiten of transacties opmerkt in my paysafecard, wijzig dan direct het wachtwoord van my paysafecard en meld het voorval bij het paysafecard-serviceteam!