Help
Vrouw betaalt op computer veilig online met paysafecard.

Blokkeer je myPaysafe™

De veiligheid van je myPaysafe is erg belangrijk voor ons. Daarom kun je dit op elk gewenst moment te blokkeren als je vermoedt dat je het slachtoffer bent geworden van fraude of dat je myPaysafe is misbruikt.

Controleer voordat je het formulier invult of een van de volgende punten op jou van toepassing is:

• Wachtwoord wijzigen: je bent vergeten dat je onlangs je wachtwoord hebt gewijzigd.
  • Geautomatiseerde e-mails: je hebt zomaar geautomatiseerde e-mails ontvangen van onze service, zoals marketingmails of meldingen;
  • Problemen met je browser: de browser vult automatisch onjuiste opgeslagen inloggegevens in, wat leidt tot inlogproblemen;
  • Terugkerende betalingen: regelmatig geplande betalingen die je misschien bent vergeten of niet meteen herkent.

In dergelijke gevallen is dit geen verdachte activiteit en moet je je myPaysafe niet blokkeren.

Als je je myPaysafe wilt blokkeren, vul dan het onderstaande formulier zorgvuldig in en volg deze stappen:

1. Voer je e-mailadres, je voor- en achternaam en je klantennummer in de daarvoor bestemde velden in.
  2. Beschrijf je probleem zo nauwkeurig mogelijk in het veld "Bericht".
  3. Klik op Verzenden nadat je de "Ik ben geen robot"-test hebt doorstaan.
Voer een geldige e-mailadres in.
Controleer je gegevens.
Controleer je gegevens.
Controleer je gegevens.
Voer een geldige e-mailadres in.
Controleer je gegevens.
Controleer je gegevens.
loading...

Kort nadat je je aanvraag hebt ingediend, blokkeren we je myPaysafe. Je kunt niet meer inloggen of betalingen doen totdat je rekening weer wordt geactiveerd.

Draag zorg voor je gegevens

De veiligheid van je gegevens staat bij ons voorop, maar je kunt als individu ook veel doen om pogingen tot fraude te voorkomen. Hier vind je enkele tips:

• Bewaar je financiële gegevens veilig en geef ze nooit door aan derden.
  • Deel nooit je wachtwoorden, eenmalige wachtwoordcodes of andere toegangsgegevens.
  • Verander je inloggegevens regelmatig.
  • Gebruik een unieke usernaam/e-mailadres en een uniek wachtwoord voor al je accounts op internet.
  • Klik niet op links of bijlagen in verdachte e-mails of berichten op sociale media.
  • Ga altijd rechtstreeks naar websites om in te loggen op je accounts.
  • Vermijd het gebruik van openbare wifinetwerken als je gevoelige informatie wilt raadplegen.
  • Bewaar geen persoonlijke informatie, financiële gegevens of wachtwoorden op je apparaten.
  • Laat je niet onder druk zetten om meteen te handelen.

Je kunt meer informatie vinden in onze speciale FAQ of op onze beveiligingspagina.

Als je verdachte activiteiten of transacties in je myPaysafe opmerkt, verander dan onmiddellijk je wachtwoord, activeer extra authenticatiemethoden en dien een aanvraag in om je myPaysafe te blokkeren. Meld het incident indien nodig ook bij de plaatselijke politie.