Help
En kvinna vid en dator betalar säkert online med paysafecard.

Spärra ditt myPaysafe™

Säkerheten av ditt myPaysafe-konto är mycket viktig för oss. Du kan därför alltid spärra det om du misstänker att du har utsatts för bedrägeriförsök eller om ditt myPaysafe-konto missbrukades.

Innan du fyller i formuläret ska du kontrollera, om en av de följande punkterna gäller för dig:

• Ändringar av lösenord: Du har glömt bort att du nyligen ändrade ditt lösenord;
  • Automatiserade e-postmeddelanden: Du har mottagit oväntade automatiserade e-postmeddelanden från vår tjänst, som t.ex. marknadsföringsmejl eller meddelanden;
  • Problem med webbläsare: Webbläsaren fyller automatiskt i felaktiga sparade inloggningsuppgifter, vilket orsakar problem;
  • Återkommande betalningar: Regelbundna betalningar som du kanske har glömt bort eller inte känt igen direkt.

I sådana fall handlar det inte om en misstänksam aktivitet och du behöver inte spärra ditt myPaysafe-konto.

För att spärra ditt myPaysafe-konto ska du noggrant fylla i formuläret nedan och följa dessa steg:

1. Ange din e-postadress, ditt för- och efternamn och ditt kundnummer i de respektive fälten.
  2. Beskriv ditt problem så konkret som möjligt i fältet "Meddelande".
  3. Klicka på Skicka efter att du har klarat av kontrollen "Jag är inte en robot".
Ange en giltig e-postadress.
Kontrollera din inmatning.
Kontrollera din inmatning.
Kontrollera din inmatning.
Ange en giltig e-postadress.
Kontrollera din inmatning.
Kontrollera din inmatning.
loading...

När du har skickat in din begäran spärrar vi ditt myPaysafe-konto inom kort och du kommer inte längre kunna logga in eller göra betalningar med det innan kontot aktiveras igen.

Skydda dina uppgifter

Säkerheten av dina uppgifter är vår största prioritet. Men du kan göra en hel del själv för att förhindra bedrägeriförsök. Här kommer några tipps:

• Spara dina finansiella data säkert och dela dem aldrig med andra.
  • Dela aldrig dina lösenord, engångslösenord eller andra inloggningsuppgifter med andra.
  • Ändra dina inloggningsuppgifter regelbundet.
  • Använd för varje av dina konton på internet ett separat användarnamn/en separat e-postadress och ett separat lösenord.
  • Klicka inte på länkar eller bilagor i misstänksamma e-postmeddelanden eller inlägg på sociala medier.
  • Gå alltid direkt till webbplatserna för att logga in på dina konton.
  • Undvik att använda offentliga WiFi-nätverk när du använder känsliga uppgifter.
  • Spara inte personliga uppgifter, finansiella data eller lösenord på dina enheter.
  • Stressa inte upp dig att du måste agera omedelbart.

Mer information finns bland våra speciella Vanliga frågor eller på vår säkerhetssida.

Om du upptäcker en misstänksam aktivitet eller misstänksamma transaktioner på ditt myPaysafe-konto ska du genast ändra ditt lösenord, aktivera ytterligare autentiseringsmetoder och begära att ditt myPaysafe-konto spärras. Vid behov ska du anmäla händelsen till lokal polis.