Help
Kvinna på dator som betalar säkert online med paysafecard.

I en nödsituation: spärra my paysafecard

my paysafecards säkerhet har högsta prioritet. För att spärra my paysafecard, fyll i motsvarande formulär på denna sida noggrant.

Spärra my paysafecard

Så här spärrar du ditt my paysafecard i en nödsituation:

1. Ange din e-postadress, för- och efternamn, kundnummer och användarnamn i fälten för dessa.
    2. I fältet "Meddelande" (Nachricht), beskriv så korrekt som möjligt vad som hänt.
    3. Skicka meddelandet till paysafecards serviceteam.
    Ange en giltig e-postadress.
    Kontrollera din inmatning.
    Kontrollera din inmatning.
    Kontrollera din inmatning.
    Ange en giltig e-postadress.
    Kontrollera din inmatning.
    Kontrollera din inmatning.
    loading...

För att återaktivera my paysafecard, besök vår kontaktsida och ta kontakt med ett av kontaktalternativen.

Allmänna säkerhetstips för my paysafecard

my paysafecards säkerhet har högsta prioritet. Håll därför åtkomstuppgifterna hemliga. Du bör också säkerställa att du själv har åtkomst till din e-post eftersom din e-postadress kan användas för att återställa ditt lösenord eller för att kommunicera om ditt my paysafecard.

Oavsett om du använder en offentlig dator, din egen dator eller din smartphone, bör du alltid säkerställa att inloggningsuppgifterna för ditt my paysafecard inte lagras av webbläsaren, cachas eller registreras på annat sätt.

Om du upptäcker misstänkt aktivitet eller transaktioner på ditt my paysafecard, byt lösenord till ditt my paysafecard omedelbart och kontakta paysafecards serviceteam!